Mainos
Mainos

Tehdaspalossa ei loukkaantuneita

Saarijärven keskustassa sijaitsevan Termex-Eriste Oy:n tehdaspalo on hallinnassa. Palokunta sai tulipalon hallintaansa parissa tunnissa.

Tehdashallissa oli tulipalon syttyessä kolme työntekijää. Kukaan ei kuitenkaan loukkaantunut. Lähialueen asukkaat määrättiin pysymään sisätiloissa mahdollisten myrkyllisten kaasujen takia, mutta niitä ei palossa syntynyt.

-Tulipalossa syntynyt savu olisi voinut ärsyttää hengityselimiä, silmiä ja ihoa, mutta ei aiheuttaa vakavaa vaaratilannetta. Onneksi tuuli kuljetti rannassa sijaitsevalta tehtaalta nousevan savun järven ylle, Saarijärven palopäällikkö Pertti Hänninen kertoo.

Tehdaspalo syttyi iltapäivällä kello kahden aikaan. Palo sai alkunsa asfalttisideaineen valmistuksen yhteydessä. Pertti Hännisen mukaan palon syttymissyy oli todennäköisesti pölyräjähdys.

Termex-Eriste Oy:n tehtaassa valmistetaan omakotitaloissa käytettävää puukuitueristettä. Laimennettuna sitä voidaan käyttää uudelleen asfalttisideaineena.

Tehtaan tulipaloa oli sammuttamassa noin 40 palomiestä ja 10 paloautoa viidestä eri palokunnasta.

(MTV3-STT)


Termexin tehdas sijaitsee Saarijärven keskustan tuntumassa. Alueen asukkaita pyydettiin palon sytyttyä pysymään sisällä ja sulkemaan ovet sekä ikkunat. Nyt palokaasuista ei ole enää vaaraa.

Syttymissyyksi arvellaan pölyräjähdystä.

(MTV3)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme