Mainos
Mainos

Tehdasrakennus paloi Nurmossa

Suurehko potkukelkka ja -lautatehdas paloi Nurmossa aamulla.

Nurmon palopäällikön mukaan potkukelkkoja ja -lautoja valmistavan E.S. Lahtisen kahdesta tehdashallista vanhempi paloi suurelta osin. Hallin ullakko paloi kokonaan, ja myös suuri osa tuotantotiloista vaurioitui.

Palaneessa 600 neliömetrin suuruisessa hallissa sijaitsivat metalliverstas, lämpökeskus ja puruvarasto. Palon epäillään saaneen alkunsa puruvarastosta.

Kouran kylässä sijaitsevan tehtaan palo uhkasi levitä läheisiin rakennuksiin. Palomiehet saivat kuitenkin estettyä palon leviämisen. Paloa oli sammuttamassa yksiköitä Nurmon, Kouran, Seinäjoen, Peräseinäjoen, Kuortaneen ja Ilmajoen palokunnista. Pohjanmaan hätäkeskus sai hälytyksen palosta hieman ennen puoli viittä aamulla. Palo saatiin hallintaan varhain aamulla.

Lahtinen on tunnettu etenkin potkukelkkojen valmistajana, mutta yhtiö tekee myös potkulautoja, -pyöriä ja kävelypyöriä. Lisäksi yhtiö valmistaa alihankintatöinä teräksisiä ja alumiinisia ohutlevyosia. Lahtisella on noin 50 työntekijää, ja yrityksen liikevaihto on noin kolme miljoonaa euroa.

(MTV3-STT)

(Huomenta Suomi 09.09.2003)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme