Mainos
Mainos

Tehovalvontaisku puri tupakan ja alkoholin laittomaan myyntiin

Alkoholin ja tupakan laittomaan myyntiin kohdistettu tehoisku viime viikolla tuotti tuloksia. Poliisin, tullin ja rajavartiolaitoksen sekä eräiden muiden viranomaisten operaatiossa tarkastettiin 260 henkeä. Yhteensä 37 henkilöä käännytettiin maasta, suurin osa Venäjälle. Tarkastusten tuloksena kirjattiin seitsemän rikosilmoitusta ja sakkoja määrättiin 62 henkilölle.

Tarkastuksia tehtiin Helsingin, Hämeenlinnan, Lahden, Joensuun, Kiteen ja Koillis-Lapin kihlakunnissa sekä Kajaanin yhteistoiminta-alueella. Samaan aikaan kohdistettiin tehovalvontaa venäläisiin turistibusseihin Vaalimaan raja-asemalla.

Tehovalvonnalla pyritään selvittämään, kuinka laajaa laittomasti maahan tuodun alkoholin ja tupakan myynti on Suomessa. Tavoitteena on myös kehittää viranomaisten yhteistyötä sekä selvittää tuotteiden alkuperä ja mahdolliset terveyshaitat.

(MTV3-STT)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme