Mainos
Mainos

Tehy tukee Ruotsin ja Tanskan hoitajien työtaistelua

Ruotsin ja Tanskan lakkoilevat hoitajat saavat tukea suomalaisilta ammattisiskoiltaan ja -veljiltään. Viime syksynä joukkoirtisanoutumisilla jäsenilleen palkankorotukset saanut Tehy katsoo, että länsinaapurienkin hoitoala on oikeutettu parantamaan palkkaustaan.

Tehy paimentaa Ruotsissa ja Tanskassa työskenteleviä jäseniään olemaan tekemättä lakonalaista työtä. Jos he haluavat osallistua lakkoon, sekin käy. Tarvittaessa Tehy antaa jäsenilleen myös lakkoavustusta.

Tehy toteaa, että hoitoalan palkkauksen nosto on tahdon asia. Alan vetovoimaisuuden säilyttämiseksi palkkausta ja työoloja on parannettava, muuten monen maan terveys- ja sosiaalipalveluiden järjestämistä uhkaa työvoimapula.

Kommentoi

Mainos

MTV käyttää palveluissaan evästeitä tarjotakseen paremman käyttökokemuksen. Pyydämme sinua perehtymään uudistuneeseen tietosuoja- ja evästekäytäntöömme, joka on saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/tietosuoja.

Hyvä asiakkaamme, tarjotaksemme teille entistä parempaa palvelua olemme päivittäneet MTV:n palveluiden käyttöehtoja. Voitte perehtyä ehtoihin, jotka ovat saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/kayttoehdot