Mainos
Mainos

Teinitytön surman tutkinta jatkuu Evijärvellä

Mieshenkilö on edelleen kiinniotettuna Evijärvellä sunnuntain vastaisena yönä tapahtuneeseen surmaan liittyen. Lapuan poliisin mukaan jutussa ei ole tapahtunut eilisen jälkeen suurta edistystä, vaan tutkinta on yhä alkutekijöissään.

- Poliisi selvittää edelleen kiinniotetun henkilön osuutta tapahtumiin, toteaa tutkinnasta vastaava rikoskomisario Sakari Palomäki.

Palomäki myöntää, että uhrin ja kiinniotetun henkilön välillä on ollut aiemmin jonkinlainen yhteys. Sen enempää poliisi ei kerro tutkinnan yksityiskohdista

Lapuan poliisi ei voi tutkinnan tässä vaiheessa myöntää eikä kiistää seksuaalisen väkivallan osuutta kuolemantapauksessa. Mahdollinen seksuaalinen väkivalta sekä kuolinsyy selviävät myöhemmin tällä viikolla tehtävässä kuolinsyytutkimuksessa. Palomäen mukaan uhrissa oli kuitenkin näkyvissä joitain väkivallan merkkejä.

Vanhemmat löysivät uhrin

Vuonna 1987 syntynyt ja Uudenkaarlepyyn Jepualta kotoisin oleva tyttö oli lauantai-iltana katsomassa Evijärven nuorisoseurantalolla esiintynyttä yhtyettä.

Hän oli liikkeellä muutaman kaverinsa kanssa. Palomäen mukaan ystävät olivat jo yöllä olleet huolissaan kadonneesta toveristaan. Uhrin vanhemmat alkoivat etsimään tyttöä aamulla, kun hän ei ollut yön aikana saapunut kotiin.

Tytön vanhemmat ja muutama nuorisoseurantaloa siivonnut henkilö löysivät tytön etsinnöissä läheisen urheilukentän välinevaraston takaa aamulla kello kymmenen aikoihin.

(MTV3-STT)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme