Mainos
Mainos

Teknisten Joenpalo: TT vieraantunut käytännön työelämästä

STTK:laisen Teknisten liiton puheenjohtaja Ilkka Joenpalo (sd.) sanoo, että Teollisuuden ja työnantajain keskusliitto TT on vieraantunut käytännön työelämästä. Joenpalon mukaan TT:n työmarkkinapoliittiset tavoitteet ovat ristiriidassa todellisuuden kanssa.

Teknisten liiton puheenjohtaja Ilkka Joenpalo arvioi tänään Helsingissä, että Teollisuuden ja työnantajain keskusliitto TT on vaarallisesti vieraantunut käytännön työelämästä. Joenpalon mukaan Elinkeinoelämän valtuuskunnan Evan kesäkuinen raportti ja teknisten kokemukset työpaikoilla kertovat yritysjohtajien voimakkaasta ammattiyhdistysvastaisuudesta.

-Evan raportissa julkituotua totuutta ei TT:n pelkillä kauniisti muotoilluilla tavoitteilla muuteta, Joenpalo huomauttaa. Hänen mukaansa TT:n tavoitteissa on kannatettaviakin piirteitä, jotka tekniset voivat hyväksyä.
-TT:n ja yritysjohtajien on kuitenkin vakavasti pohdittava, miten he saavat palautettua henkilöstön arvostuksen ja keskinäisen luottamuksen sekä hyvät neuvottelu- ja sopimussuhteet, Joenpalo tähdentää.
(MTV3-STT)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme