Mainos
Mainos

Teknologiateollisuus ja YTN neuvottelutulokseen

Teknologiateollisuus on päässyt neuvottelutulokseen ylempiä toimihenkilöitä edustavan YTN:n kanssa.

Uusi kolmivuotinen sopimus tulee voimaan lokakuun alussa.

Neuvottelutuloksen palkankorotus noudattelee Metalliliiton ja Teknologiateollisuuden viime viikolla saavuttamaan neuvottelutulosta.

Tänä syksynä palkan tarkistuksista sovitaan yritys- tai työpaikkakohtaisesti 0,5 prosentin kustannusvaikutuksen puitteissa. Korotus voidaan sopia myös 0,5 prosentin yleiskorotuksena.

- Neuvottelutulosta voi näissä oloissa pitää torjuntavoittona. Maltillisella palkankorotuksella pyritään turvaamaan jäsenten ostovoima ja auttamaan alan yrityksiä työpaikkojen säilyttämisessä, YTN:n teknologiateollisuuden pääneuvottelija ja YTN:n varapuheenjohtaja Pertti Porokari sanoo.

Neuvottelutuloksessa sovittiin myös monista yrityskohtaisuutta edistävistä muutoksista, jotka koskevat palkan lisäksi neuvottelukäytäntöjä ja luottamushenkilön roolia.

(MTV3)

Kommentoi

Mainos

MTV käyttää palveluissaan evästeitä tarjotakseen paremman käyttökokemuksen. Pyydämme sinua perehtymään uudistuneeseen tietosuoja- ja evästekäytäntöömme, joka on saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/tietosuoja.

Hyvä asiakkaamme, tarjotaksemme teille entistä parempaa palvelua olemme päivittäneet MTV:n palveluiden käyttöehtoja. Voitte perehtyä ehtoihin, jotka ovat saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/kayttoehdot