Mainos
Mainos

Teknologiateollisuuteen ylityökielto ja lakkovaroitus

Metallityöväen liitto, Ammattiliitto Pro ja Ylemmät toimihenkilöt YTN ovat julistaneet ylityökiellon kaikkiin teknologiateollisuuden yrityksiin. Samalla Metalliliitto ja Pro ovat antaneet lakkovaroituksen 44 teknologiateollisuuden yritykseen.

Koko teknologiateollisuutta koskeva ylityökielto alkaa välittömästi.

Työtaistelu Teknologiateollisuus ry:n 44 yrityksessä ja niiden kaikissa yksiköissä alkaa 21.10. kello 6.00. Työtaistelu päättyy 7.11. kello 6.00, ellei neuvotteluissa sitä ennen päästä työntekijäpuolta tyydyttävään ratkaisuun. Työtaistelu koskee noin 32 000 palkansaajaa.

Sähköalojen ammattiliitto julistaa myös ylityökiellon ja jättää lakkovaroituksen.

Järjestöt korostavat, että työtaistelutoimenpiteiden toimeenpanoa voidaan vielä harkita, mikäli keskusjärjestöpöydässä syntyy hyväksyttävissä oleva ratkaisu.

(MTV3)

Kommentoi

Mainos

MTV käyttää palveluissaan evästeitä tarjotakseen paremman käyttökokemuksen. Pyydämme sinua perehtymään uudistuneeseen tietosuoja- ja evästekäytäntöömme, joka on saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/tietosuoja.

Hyvä asiakkaamme, tarjotaksemme teille entistä parempaa palvelua olemme päivittäneet MTV:n palveluiden käyttöehtoja. Voitte perehtyä ehtoihin, jotka ovat saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/kayttoehdot