Mainos
Mainos

Telanteelle syrjintäsyyte Korhos-jutusta - saa jatkaa työssä

Alma Median toimitusjohtaja Kai Telanne saa syytteen työsyrjinnästä Johanna Korhosen jutussa.

Helsingin kihlakunnansyyttäjän mielestä Alma Medialla ei ollut hyväksyttäviä syitä toimittaja Johanna Korhosen potkuihin. Syyttäjän näkemyksen mukaan työsuhteen purkamisen keskeinen syy oli Korhosen naispuoliso.

Toimittaja Johanna Korhosen työsuhde Lapin Kansan päätoimittajana purettiin syksyllä 2008.

Syyttäjän mukaan Telanne oli purkupäätöksen takana, kun Korhonen sai pikapotkut Lapin Kansan päätoimittajan paikalta.Sen sijaan hallituksen osuudesta ei löytynyt esitutkinnassa näyttöä. Vielä poliisin esitutkinnassa heitäkin epäiltiin rikoksesta.

Syyttäjä vapautti hallituksen jäsenet työsyrjintäepäilystä.

Ei väisty toimitusjohtajan paikalta

Alma Median hallitus kertoo Kai Telanteen jatkavan yhtiön toimitusjohtajana. Hallituksen kannanoton mukaan Johanna Korhosen potkuissa ei ollut kyse työsyrjinnästä.

Hallitus perustaa kantansa Telanteelta ja muilta prosessiin osallistuneilta ihmisiltä saamaansa yksityiskohtaiseen selvitykseen.

Alma Median hallitus kertoo seuraavansa oikeusprosessia. Hallitus arvioi Telanteen tilannetta uudelleen, kun lopputulos on tiedossa.

(MTV3 - STT)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme