Mainos
Mainos

Teleoperaattoreiden tulisi ilmoittaa jonotusajat asiakaspalveluun

Kuluttajavirasto on saanut valituksia koskien teleoperaattoreiden asiakaspalveluun jonottamista ja palvelun hintoja.

Matkapuhelu meneillään

Viestintävirasto on päättänyt, että teleyritysten on ilmoitettava, kuinka kauan operaattoreiden asiakaspalveluihin joutuu jonottamaan ja paljonko puhelu maksaa.

Useimmat operaattorit eivät kuitenkaan ole totelleet päätöstä. Telia-Sonera on ainoa suurista operaattoreista, joka on hoitanut asianmukaisesti vastausaikojensa ilmoituksen Internet-sivuillaan. Telia-Soneran ilmoituksen mukaan heidän asiakaspalvelussaan noin kolmasosa soittajista joutui viime viikolla jonottamaan viisi minuuttia tai kauemmin.

Muut operaattorit eivät ole kehoituksista huolimatta uskaltaneet paljastaa palveluaikojansa. Myös puheluiden hintamerkinnöissä monilla operaattoreilla on puutteita.

Useimmilla operaattoreilla asiakaspalveluun soittaminen on operaattorin omasta liittymästä ilmaista, mutta muuten myös jonotus maksaa vähintään paikallisverkkomaksun.

(MTV3)

(Kymmenen uutiset 08.07.2004)

Kommentoi

Mainos

MTV käyttää palveluissaan evästeitä tarjotakseen paremman käyttökokemuksen. Pyydämme sinua perehtymään uudistuneeseen tietosuoja- ja evästekäytäntöömme, joka on saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/tietosuoja.

Hyvä asiakkaamme, tarjotaksemme teille entistä parempaa palvelua olemme päivittäneet MTV:n palveluiden käyttöehtoja. Voitte perehtyä ehtoihin, jotka ovat saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/kayttoehdot