Mainos
Mainos

Teollisuushalli palaa Lempäälässä — katso kuvat

Pirkanmaalla Lempäälässä sammutetaan parhaillaan suurta paloa teollisuusalueella.

Päivystävän palopäällikön mukaan yksi teollisuushalli on tuhoutunut täysin. Halli oli Pelastusarmeijan käytössä. Yli 600 neliön kokoisessa hallissa oli keräysvaatteita ja -huonekaluja.

Tulipalon eteneminen viereiseen halliin saatiin estettyä. Hallit ovat erillisiä, mutta kiinni toisissaan välirakenteella.

Hallit sijaitsevat Lempäälän Sääksjärvellä Rajasillan tiellä.

Palopäällikön mukaan savut ovat haitallisia. Ihmisiä Lempäälän Sääksjärvellä ja Tampereen eteläisimmässä lähiössä Multisillassa kehotetaan hakeutumaan sisätiloihin. Ketään ei ole tarvinnut evakuoida.

Palosta on syntynyt isot savupatsaat, jotka ovat näkyneet kilometrien päähän. Savu näyttää kulkeutuvan Tampereen suuntaan.

Hälytys Rajasillantielle tuli puoli kuuden aikaan. Kohteeseen saapui 20 sammutusyksikköä. Syttymissyystä ei ole tietoa. Jälkisammutus jatkui iltamyöhään.

Poliisi eristää kohdetta yleisöltä, jota on tullut paikalle runsaasti. Myös liikenne on ruuhkautunut viereisellä Lempääläntiellä.

(MTV3 – STT)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme