Mainos
Mainos

Terho kommentoi Halla-ahon suunnitelmia pysyä Brysselissä: Puheenjohtajan läsnäolo Helsingissä tärkeää

Perussuomalaisten eduskuntaryhmän puheenjohtaja Sampo Terho pitää puolueen puheenjohtajan läsnäoloa Helsingissä tärkeänä. Hän kuitenkin lisää, että jokainen tekee päätöksensä itse.

Puolueen puheenjohtajuutta tavoitteleva europarlamentaarikko Jussi Halla-aho ilmoitti tiistaina, että hän ei näillä näkymin luopuisi paikastaan europarlamentissa, vaikka hänet valittaisiin perussuomalaisten puheenjohtajaksi.

Myös Terho tavoittelee puolueen puheenjohtajuutta.

– Hallituspuolueiden puheenjohtajat kokoontuvat pitkin viikkoa ja on tärkeää, että myös perussuomalaisten puheenjohtaja on näissä neuvotteluissa mahdollisimman paljon mukana puolustamassa puolueen linjaa. Ihan siitä syystä, että meidän tavoitteita ei neuvotteluissa jyrätä, Terho sanoo.

Terhon mukaan on lisäksi hyvä, että puolueen puheenjohtaja osallistuu oman eduskuntaryhmänsä kokouksiin, jotta puheenjohtaja voi osallistua puolueen äänestyskäyttäytymisestä linjaamiseen.

Terho lisää, että myös puolueen aatteellisen uudistamisen ja puoluekoneiston uudistamisen takia puheenjohtajan läsnäoloa puoluetoimistolla ja kentällä tarvitaan.

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme