Mainos
Mainos

Terveydenhuollon eriarvoisuus lisääntyy

Tänään julkaistun terveysbarometrin mukaan erot pienten ja suurten kuntien tarjoamissa terveyspalveluissa kasvavat koko ajan suuremmiksi. Jo vuosia polarisoitumiskehityksestä on ollut merkkejä barometrissa ja sitä on ennakoitu. Pieniä kuntia huolettavat etenkin lasten ja nuorten päihde- ja mielenterveystyön riittämättömät resurssit. Barometriin haastatellut totesivatkin yleisesti, että valtion rahanjako ja odotukset ovat ristiriidassa.

Suurten kuntien terveysjohtajat ovat tyytyväisiä ja suhtautuvat myönteisesti tulevaisuuden kehitysnäkymiin. Taloudellista kehitystä pidetään lupaavana ja palvelujen saatavuutta kohtalaisen hyvänä. Sekä järjestöissä että kunnissa pystytään nyt taloudellisesti panostamaan enemmän kuin viime vuonna.
(MTV3)

Kommentoi

Mainos

MTV käyttää palveluissaan evästeitä tarjotakseen paremman käyttökokemuksen. Pyydämme sinua perehtymään uudistuneeseen tietosuoja- ja evästekäytäntöömme, joka on saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/tietosuoja.

Hyvä asiakkaamme, tarjotaksemme teille entistä parempaa palvelua olemme päivittäneet MTV:n palveluiden käyttöehtoja. Voitte perehtyä ehtoihin, jotka ovat saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/kayttoehdot