Mainos
Mainos

Terveyskeskusten palvelutarjonnassa parantamisen varaa

Terveys 2000 -projektin päätösraporteista käy ilmi, että yli puolessa Etelä-Suomen terveyskeskuksista ei pystytä tarjoamaan sellaisia vastaanottopalveluja kuin asiakkaat tarvitsisivat.

Terveysraportin mukaan muuttotappiokuntien terveyskeskuksissa istuvat enimmäkseen vanhukset ja muuttovoittokunnissa jonottavat mm. lapset ja nuoret, infektiopotilaat ja mielenterveysongelmaiset. 30 vuotta -vanhalla terveyskeskusperiaatteella "kaikkea kaikille kaikissa kunnissa" ei pystytä enää riittävästi vastaamaan erilaisten väestöjen erilaisiin tarpeisiin.

Projektin päätösraporteissa esitetään myös laajempaa yhteistyötä lasten ja nuorten erityisongelmiin sekä tehokkaampaa otetta kaupunkimaisen elintavan ongelmien, kuten pitkän työttömyyden, köyhyyden sekä alkoholi- ja huumeongelmien hoitoon.

(MTV3)

Kommentoi

Mainos

MTV käyttää palveluissaan evästeitä tarjotakseen paremman käyttökokemuksen. Pyydämme sinua perehtymään uudistuneeseen tietosuoja- ja evästekäytäntöömme, joka on saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/tietosuoja.

Hyvä asiakkaamme, tarjotaksemme teille entistä parempaa palvelua olemme päivittäneet MTV:n palveluiden käyttöehtoja. Voitte perehtyä ehtoihin, jotka ovat saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/kayttoehdot