Mainos
Mainos

Terveyskirjasto koko kansan käyttöön

Terveyskirjasto on vapaassa käytössä tämän vuoden ajan. Sivustolta löytyy tietoa esimerkiksi sairauksien ennaltaehkäisystä ja siellä voi myös vertailla lääkkeiden hintoja.

Suomalaiset voivat hankkia tänä vuonna aiempaa helpommin luotettavaa tietoa terveysasioista. Suomalaisen Lääkäriseura Duodecimin Terveyskirjasto-sivusto on kansalaisten käytössä vapaasti tämän vuoden. Sitra osti 40-vuotisjuhlansa kunniaksi käyttöoikeudet koko kansalle.

Sivustolta löytyy tutkittua tietoa esimerkiksi sairauksien ennaltaehkäisystä, suomalaisten terveydestä sekä lasten ja vauvojen sairauksista. Internetsivulla voi myös vertailla lääkkeiden hintoja, lukea SPR:n ensiapuopasta sekä hankkia tietoa masennuksesta, muistihäiriöistä, pääsärystä, kivusta ja ravinnosta ja matkailijan terveydestä.

Sivuilta voi etsiä vinkkejä, miten erilaisiin tutkimuksiin tulee varautua ja mitä eri lääketieteen termit tarkoittavat.

Aiemmin sivuja ovat päässeet käyttämään muun muassa kunnat ja sairaanhoitopiirit.

Sivuston internetosoite on www.terveyskirjasto.fi.

(MTV3-STT)

Kommentoi

Mainos

MTV käyttää palveluissaan evästeitä tarjotakseen paremman käyttökokemuksen. Pyydämme sinua perehtymään uudistuneeseen tietosuoja- ja evästekäytäntöömme, joka on saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/tietosuoja.

Hyvä asiakkaamme, tarjotaksemme teille entistä parempaa palvelua olemme päivittäneet MTV:n palveluiden käyttöehtoja. Voitte perehtyä ehtoihin, jotka ovat saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/kayttoehdot