Mainos
Mainos

Terveyttä heikentävät työpaineet lisääntyneet

Terveyttä heikentävät työpaineet lisääntyivät Työterveyslaitoksen selvityksen mukaan selvästi kuluneen vuosikymmenen aikana. Samanaikaisesti työvoiman terveydentila on tutkimuksen mukaan heikentynyt.

Yhä useammalla työpaikalla työn vaatimukset ovat kasvaneet, mutta mahdollisuudet vaikuttaa työtahtiin tai työn sisältöön ovat vähentyneet. Tällainen ristiriitatilanne lisää kiistatta mm. sepelvaltimosairauden, verenpainetaudin ja kuoleman riskiä sekä sairaslomia.

Kaikkiaan tällaisessa terveydelle haitallisessa ristiriitatilanteessa työskentelee jo noin 570 000 työntekijää eli lähes kaksinkertainen määrä vuosikymmenen alun tilanteeseen verrattuna.
(STT)

Kommentoi

Mainos

MTV käyttää palveluissaan evästeitä tarjotakseen paremman käyttökokemuksen. Pyydämme sinua perehtymään uudistuneeseen tietosuoja- ja evästekäytäntöömme, joka on saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/tietosuoja.

Hyvä asiakkaamme, tarjotaksemme teille entistä parempaa palvelua olemme päivittäneet MTV:n palveluiden käyttöehtoja. Voitte perehtyä ehtoihin, jotka ovat saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/kayttoehdot