Mainos
Mainos

Thors Donnerille: Pidä Eurooppa-myönteisyyttä yllä

Etyjin vähemmistövaltuutettu, kansanedustajan työt jättävä Astrid Thors (r.) jättävä seuraajalleen, eduskuntaan palaavalle Jörn Donnerille toiveikkaan testamentin.

– Toivon, että hän edelleen pitää Eurooppa-myönteistä profiiliamme yllä eduskunnassa. Ja olen kyllä vakuuttunut, että hän sen tekee, koska hän tuntee Eurooppaa niin hyvin, arvioi Thors.

Hän tähdentää, että myös kansallisessa politiikassa pitää tehdä töitä erilaisten vastakohtien torjumiseksi. Uuden pestinsä suurimmat haasteet hän näkee niinikään vastakkainasetteluissa Euroopan tasolla.

– Tietysti vihapuheet ja tietyt vastakkaisuudet ovat nousemassa Euroopassa. Se on suuri kysymys tällä hetkellä.

Thors myös arvioi, että RKP puolueena pärjää hyvin ilman häntäkin kotimaan politiikassa.

– Politiikassa kukaan ei ole koskaan korvaamaton. Se on ehkä yksi pätevimmistä säännöistä. Ja olen onnellinen, että esimerkiksi RKP:ssä on nousemassa myös paljon uutta nuorta voimaa. Puolue ei todellakaan ole hädässä.

Kommentoi

Mainos

MTV käyttää palveluissaan evästeitä tarjotakseen paremman käyttökokemuksen. Pyydämme sinua perehtymään uudistuneeseen tietosuoja- ja evästekäytäntöömme, joka on saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/tietosuoja.

Hyvä asiakkaamme, tarjotaksemme teille entistä parempaa palvelua olemme päivittäneet MTV:n palveluiden käyttöehtoja. Voitte perehtyä ehtoihin, jotka ovat saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/kayttoehdot