Mainos
Mainos

Ti-Ti Nalle -dvd-levyille on päätynyt K18-materiaalia – kehotetaan palauttamaan ostopaikkaan

Erä Ti-Ti Nalle -dvd-levyjä sisältää aikuisille tarkoitettua materiaalia, minkä vuoksi ne pyydetään palauttamaan takaisin ostopaikkaan.

TiTi Tuotanto Oy:n markkinointijohtaja Asko Järvi luonnehtii materiaalia K18-kielletyksi. Hän ei osaa vielä arvioida, onko kyseessä aikuisviihde, väkivalta vai molemmat.

Järvi ei pysty sanomaan tässä vaiheessa, kuinka monessa tuotteessa on lapsille sopimatonta materiaalia, mutta arvioi, että kyse voi olla yksittäiskappaleista.

Kyseessä on painoerä dvd-levystä nimeltä Ti-Ti Nallen Joulu & Nalle-perhe sateenkaaren väreissä -konsertti, joka sisältää 43 leikkilaulua. Painoerän TITIDVD2-koodi lukee dvd-paketin selkämyksen alaosassa.

Palautuspyyntö ei koske levyjä, jotka on ostettu nettikaupasta, Ti-Ti Nallen Puodista tai Ti-Ti Nallen matka maailman ympäri -konserttikiertueelta. Myöskään painoerä DVD2103531 ei ole viallinen. 

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme