Mainos
Mainos

Tie täynnä paperisilppua – kuka tekee tällaista?

Aurinkoisessa talvisäässä ulkoilleet espoolaiset saivat hieraista toden teolla silmiään lenkkimatkalla. Espoon Nöykkiössä peltojen ja metsän keskellä kulkeva pururata oli täynnä paperisilppua.

Silputtu mainosposti jatkui katkeamattomana jonona ajotielle. Yhteensä törkyä riitti parinkin kilometrin verran.

- Ihan käsittämätöntä! Kuka tällaista oikein tekee? Ja kuka ikinä kerää nämä roskat täältä pois, hämmästeli alueella rivitalossa asuva nainen huolestuneena.

Paperisilppu oli selvästi ilmaisjakelupostia. Se sisälsi ainakin erilaisia Espoon kaupungin ja seurakunnan lehtiä. Lehdet olivat teräväreunaisesti silputtuja.

Viranomaisilla ei tietoa asiasta

Poliisi ei ollut saanut asiasta tietoa ennen toimittajan soittoa. Myös Espoon teknisen- ja ympäristötoimen viestintäpäällikkö oli asiasta ihmeissään.

- En ole koskaan kuullut tällaisesta. Tuntuu todella oudolta. Niin harvinainen tapaus, että tätä täytyy nyt vähän miettiä, että miten toimitaan, viestintäpäällikkö Ilkka Paalanen totesi.

- Viimeistään aamulla asialle tehdään jotakin. Nyt iltapimeällä sille ei oikein mitään voikaan enää tehdä, Paalanen sanoi.

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme