Mainos
Mainos

Tiehallinto selvittää korjaustarpeita

Huonokuntoisten teiden korjaustarpeita selvittävällä kyselyllä pyritään lisäämään tienkäyttäjien ja suunnittelijoiden sekä tienpitäjän vuorovaikutusta.

Tiehallinto selvittää huonokuntoisten teiden korjaustarpeita. Tienkäyttäjille suunnatut kyselyt tehdään Hämeen, Turun ja Uudenmaan tiepiirien alueella.

Kysely kohdistuu noin 35 huonokuntoiselle tielle, joiden parantamista kaavaillaan lähivuosina. Korjauksissa uusitaan teiden päällysteitä, vahvistetaan tierakenteita ja korjataan tierumpuja sekä ojien perkauksia.

Tienkäyttäjät ja asukkaat tuntevat käyttämänsä tiet hyvin ja ovat sen vuoksi parhaita asiantuntijoita puutteiden ja ongelmakohtien selvittämisessä. Tiehallinto toivoo varsinkin havaintoja äkillisistä tien kunnon muutoksista, koska ne eivät ilmene kesän aikana tehtävissä tien kuntokartoituksissa.

Kysely on postitettu joulukuun alussa yli 7000 talouteen tai yritykseen. Kysely kuuluu kokeiluun, jossa pyritään helpottamaan ja lisäämään tienkäyttäjien ja suunnittelijoiden sekä tienpitäjän keskinäistä vuorovaikutusta internetin avulla.

(MTV3-STT)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme