Mainos
Mainos

Tiehallinto varoittaa huonosta ajokelistä

Vaikein ajokeli on Oulun läänissä, mutta myös muualla maassa on odotettavissa uusia räntä- ja lumikuuroja.

Tiehallinto varoittaa huonosta ajokelistä. Aamun ajokeli on huono lähes koko Suomessa, sillä tiet ovat eilisen jäljiltä sohjoisia ja lumisia. Eri puolilla maata on myös odotettavissa lisää lumi- ja räntäkuuroja.

Tiehallinnon mukaan keli on huono kaikkialla paitsi Pirkanmaalla, Hämeessä, Päijät-Hämeessä ja Kymenlaaksossa. Huonoin ajokeli on Oulun läänissä.

Eilen iltapäivällä ja illalla Uudenmaan liikennettä haittasi erittäin huono sää. Liikkuvan poliisin tietoon tuli kaikkiaan 53 kolaria Uudellamaalla ja 17 Helsingissä. Kuolonkolareilta kuitenkin vältyttiin.

Jäät eivät enää kanna

Myöskään jäälle ei kannata enää mennä. Suomenlahden merivartiosto varoittaa lämpimän sään sulattaneen jäät Suomenlahdella niin heikoiksi, että ne eivät enää kestä ihmisen painoa.

Jää voi paikoin olla jopa kymmeniä senttejä paksua, mutta se on silti erittäin helposti pettävää, merivartiosto muistuttaa. Myös jääpeitteen päälle satanut lumi voi vaikeuttaa havainnointia.

(MTV3-STT)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme