Mainos
Mainos

Tielaitoksen liikelaitostamiselle halutaan lykkäystä

SDP:n ja vasemmistoliiton eduskuntaryhmät haluavat lykätä hallituksen päätöstä tielaitoksen muuttamisesta liikelaitokseksi. Asia oli esillä molempien eduskuntaryhmien kokouksissa torstaina. Ryhmissä oli kuultavina liikelaitostamista vastustavan henkilöstön edustajia.

Sosiaalidemokraattisen ryhmän mielestä ennakoitu aikataulu ei ole mahdollinen "asian riittävän läpikäynnin kannalta". Vasemmistoliiton ryhmä haluaa selvittää vielä mahdollisuudet kehittää tielaitosta nykyiseltä pohjalta. Ryhmän mielestä lopulliset ratkaisut tulee tehdä vasta, kun henkilöstön asemasta on päästy henkilöstöjärjestöjä tyydyttävään ratkaisuun.

Hallituksen talouspoliittinen ministerivaliokunta hyväksyi tiistaina periaatepäätöksen tielaitoksen muuttamisesta liikelaitokseksi. Tarkoituksena on ollut, että asia tulisi koko hallituksen käsittelyyn ensi viikolla.
(STT)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme