Mainos
Mainos

Tieliikennekuolemat nousussa

Marraskuun tieliikenteessä kuoli kaikkiaan 39 ihmistä, mikä on kymmenen enemmän kuin viime vuoden marraskuussa. Marraskuun liikenteessä loukkaantui 674 ihmistä, mikä on hieman vähemmän kuin viime vuonna.

Tammi-marraskuun aikana liikenteessä on kuollut yhteensä 375 ihmistä, mikä on 11 enemmän kuin viime vuonna vastaavaan aikaan. Viime vuonna liikenteessä menehtyi 400 ihmistä, mutta tänä vuonna luku saattaa nousta jopa 430 uhriin. Nousun syynä pidetään paitsi liikennemäärän kasvua, myös asenteiden kovenemista.

Kasvava huumeongelma näkyy myös liikenteessä. Huumetokkurassa ajelevien lisäksi onnettomuuksia aiheuttavat poliisia pakenevat, huumerahoja hankkivat autovarkaat.

Lääkkeeksi hälyttävään tilanteeseen mietitään muun muassa nopeusrajoitusten kiristämistä. Lisäksi liikenneministeriö kaavailee myös liikenteen kasvun hillitsemistä.
(MTV3)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme