Mainos
Mainos

Tieliikenneonnettomuuksissa kuoli 28 toukokuussa

Viime kuussa tieliikenteessä kuoli Tilastokeskuksen ennakkotietojen mukaan 28 ihmistä ja loukkaantui 649. Henkilövahinkoon johtaneita onnettomuuksia tapahtui kaikkiaan 517.

Kuolleita oli neljä vähemmän ja loukkaantuneita 45 vähemmän kuin viime vuoden toukokuussa. Toukokuussa tieliikenteessä kuolleista 15 oli liikkeellä henkilöautolla, kaksi pakettiautolla ja yksi kuorma-autolla. Moottoripyöräilijöitä kuoli kolme ja mopoilijoita samoin kolme. Lisäksi kuoli kaksi jalankulkijaa ja kaksi polkupyöräilijää. Surmansa saaneista miehiä oli 21 ja naisia seitsemän.

Tämän vuoden tammi-toukokuussa teillä tapahtui Tilastokeskuksen ennakkotietojen mukaan 1968 henkilövahinkoon johtanutta onnettomuutta. Onnettomuuksissa kuoli 121 ja loukkaantui 2573 ihmistä. Luvut perustuvat poliisin Tilastokeskukselle toimittamiin onnettomuustietoihin.

(MTV3-STT)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme