Mainos
Mainos

Tieto- ja tekniikka-alojen työnantajat yhteen

Tieto- ja tekniikka-alojen työnantajaliitot Työnantajaliitto Allianssi ja Sähkö- ja telealan työnantajaliitto ovat sopineet liittojen yhdistämisestä. Molemmat ovat Teollisuuden ja työnantajain keskusliiton TT:n jäsenliittoja. Yhdistyneiden työnantajaliittojen muodostama uusi liitto aloittaa toimintansa ensi vuoden alusta. Sen nimeksi tulee Tieto- ja tekniikka-alojen työnantajaliitto TIKLI ry.

Liiton keskeisimmät toimialat ovat tietoliikenne ja tietotekniikka, posti- ja logistiikkapalvelut, sähköasennustoiminta sekä tele- ja sähköalan verkostoasennustoiminta. Liitto edustaa noin 200:aa yritystä, joiden palveluksessa on noin 53000 työntekijää. Liitot kertovat, että yhdistämisen tarkoituksena on kustannussäästöjen lisäksi yhtenäistää ja tehostaa yhä laajenevien, mutta eri järjestöryhmiin kuuluvien alojen työmarkkinatoimintaa mm. pyrkimällä yhdistämään eri aloilla sovellettavia työehtosopimuksia.

(MTV3-STT)

Kommentoi

Mainos

MTV käyttää palveluissaan evästeitä tarjotakseen paremman käyttökokemuksen. Pyydämme sinua perehtymään uudistuneeseen tietosuoja- ja evästekäytäntöömme, joka on saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/tietosuoja.

Hyvä asiakkaamme, tarjotaksemme teille entistä parempaa palvelua olemme päivittäneet MTV:n palveluiden käyttöehtoja. Voitte perehtyä ehtoihin, jotka ovat saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/kayttoehdot