Mainos
Mainos

Tietyöt hidastavat juhannuksen menoliikennettä – katso kartasta oman reittisi pulmapaikat

Kesäiset tietyöt hidastavat juhannuksen menoliikennettä tänäkin vuonna. Tänä kesänä teitä korjataan ennätyksellisen monessa paikassa.

Juhannusliikenteessä ei kannata pitää kiirettä – muuten voi iskeä stressi. Matkanteko nimittäin hidastuu todennäköisesti väistämättä jossain kohtaa, jos ei ruuhkan takia niin tietyömaan tullessa kohdalle.

Suomessa on Liikenneviraston mukaan parhaillaan käynnissä ennätyksellinen määrä tietöitä. Juhannukseksi tietyöt keskeytetään, mutta työmaa ei katoa mihinkään. Liikennevirastosta muistutetaan, että tietyömailta ei voida poistaa parin ruuhkapäivän takia kaikkia liikennettä haittaavia esteitä.

Tietöiden alueilla liikennettä hidastavat paitsi tietyön ajaksi alennettu nopeusrajoitus myös esimerkiksi normaalia kapeammat kaistat.

Pääkaupunkiseudulla remontoidaan kehäteitä, Viitostiellä tehdään siltatöitä

Pääkaupunkiseudulla liikennettä haittaavat kehä- ja ulosmenoteiden työmaat.

Muita liikennettä mahdollisesti haittaavia tietöitä pääteillä ovat muun muassa valtatiellä 5 Leppävirran ja Kuopion siltatyöt ja valtatiellä 6 tien parantamistyöt välillä Kouvola–Lappeenranta. Valtatiellä 8 tehdään tien parantamistöitä välillä Turku–Pori ja Pyhäjoen kohdalla sekiä välillä Raahe–Liminka.

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme