Mainos
Mainos

Tiilikainen: Odotan suoria vastauksia rahoitussotkuun

Keskusta kokoontuu tänään ylimääräiseen ryhmäkokoukseen puimaan vaalirahajupakan aiheuttamaa kohua. MTV:n Huomenta Suomessa vieraillut Keskustan kansanedustaja ja puoluesihteeriehdokas Kimmo Tiilikainen odottaa suoria vastauksia.

- Haluan puoluejohdon vastauksen viime päivinä nousseisiin väitteisiin siitä, että mikä on keskustan puoluetoimiston ja Kehittyvien maakuntien Suomen yhteys.

Erityisesti Tiilikainen haluaa vastauksen siihen, että onko puoluetoimistolta ohjailtu muita kuin puolueen omia rahoja.

- Nämä esitetyt epäilyt, että keskustan puoluesihteeri tai muut puoluetoimiston työntekijät olisivat olleet ohjaamassa eri järjestöistä tullutta rahaa vähän niin kuin vuohet ja lampaat jaon mukaan ehdokkaille epätasapuolisessti se on herättänyt tyytymätömyyttä.

Tiilikaisen mukaan oppositio on esittänyt sellaisia väitteitä, joihin selvyyden saamiseksi hän olisi toivonut välikysymystä.

- Sillä olisi saatu mahdollisuus eduskuntaan keskustella avoimesti vaalirahoituksesta ja silloin päästään keskustelemaan myös oppositiopuolueiden vaalirahoituksesta, että onko se läpinäkyvää, millaisia kytköksiä sieltä löytyy.

Keskustan puoluesihteeri Jarmo Korhonen aikoo pitää tänään tiedotustilaisuuden kello 12.00.

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme