Mainos
Mainos

Tiilikainen suomii keskustajohtoa kovin sanoin

Keskustan kansanedustaja ja puoluesihteeriehdokas Kimmo Tiilikainen on kritisoinut puolueensa johtoa kovin sanoin.

Tiilikaisen kotisivujen mukaan uudet uutiset vaalirahoituksesta ovat hyvin surullisia ja lisäävät epävarmuutta. Tiilikainen vaatiikin perusteellista pyykinpesua, jotta kentän luottamus keskustan toimintatapoihin voitaisiin palauttaa.

Hän haluaa selvityksen etenkin siitä, mikä on ollut keskustajohdon rooli Kehittyvien maakuntien Suomi -yhdistyksen synnyssä ja rahanjaossa.

- Keskustan kantava periaate on mahdollisuuksien tasa-arvo kaikille kansalaisille. Jos puoluejohto ei takaa tasapuolisia mahdollisuuksia ehdokkailleen vaaleissa, se rikkoo omia periaatteitaan.

Paimiossa keskustan varapuheenjohtaja-puoluesihteeripaneeliin tänään osallistunut Tiilikainen keskeyttää toistaiseksi kampanjakiertueensa, kunnes vaalirahoitussotku on saatu selvitettyä. Tiilikainen ilmoitti viime viikolla haastavansa Jarmo Korhosen keskustan puoluesihteerikisassa.

(MTV3)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme