Mainos
Mainos

Tiitinen: Häirinnästä syntyi liioiteltu kuva

Eduskunnan ylimpänä virkamiehenä pitkään toiminut Tiitinen sanoi, että tapahtuupa siellä mitä tahansa, se aina esitetään tavattomana.

Eduskunnan pääsihteeri Seppo Tiitinen uskoo, että talossa tapahtuneesta seksuaalisesta häirinnästä on tiedotusvälineiden kautta voinut saada liioitellun käsityksen.

- Senkaltaista käytöstä, mitä on väitetty olleen, ei voida hyväksyä missään muodossa. Toisaalta ei sitä eduskunnassakaan siihen mittaan tavattomasti ole esiintynyt, kuin kohu-uutisista voisi saada käsityksen, Tiitinen sanoi TV1:n Lauantaiseuran haastattelussa.

Tiitinen arveli, että tilanne eduskunnassa on tässä suhteessa ollut hyvin samantyyppinen kuin missä muussa työyhteisössä tahansa.

Kansanedustajien avustajien tulo eduskuntaan on Tiitisen mukaan voinut kuitenkin lisätä niitä tilanteita, joissa seksuaalista häirintää on voitu kokea. Avustajakunnassa on paljon nuoria naisia.

Eduskunnan ylimpänä virkamiehenä pitkään toiminut Tiitinen sanoi, että tapahtuupa siellä mitä tahansa, se aina esitetään tavattomana. Kaikki asiat saavat moninkertaisen merkityksen.

(MTV3-STT)

Kommentoi

Mainos

MTV käyttää palveluissaan evästeitä tarjotakseen paremman käyttökokemuksen. Pyydämme sinua perehtymään uudistuneeseen tietosuoja- ja evästekäytäntöömme, joka on saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/tietosuoja.

Hyvä asiakkaamme, tarjotaksemme teille entistä parempaa palvelua olemme päivittäneet MTV:n palveluiden käyttöehtoja. Voitte perehtyä ehtoihin, jotka ovat saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/kayttoehdot