Mainos
Mainos

Time: Suomalaiset koulutuksen "rock-tähtiä"

Suomen koulujärjestelmää suitsutetaan taas. Yhdysvaltalainen Time-lehti kirjoittaa, että suomalaiset ovat maailman koulutuksen uusia "rock-tähtiä".

Lehti kirjoittaa, että Suomen ainoat todelliset kilpailijat maailmalla koulutusjärjestelmän paremmuudessa ovat ainostaan Etelä-Korea ja Singapore.

Lehdessä kerrotaan, että Yhdysvallat on kiinnostunut ottamaan mallia juuri Suomen koulutusjärjestelmästä, sillä Suomessa koulupäivät ovat lyhyemmät kuin Aasiassa. Myös kotitehtäviä annetaan vähemmän.

Jutun otsikossa arvellaankin, että suomalaisen koulujärjestelmän menestyksen taustalla on "anti-tiikeriäitilähestymistapa".

Viime aikoina Yhdysvalloissa on keskusteltu paljon tiikeriäideistä, joista kirjan kirjoittaneen Amy Chuan mielestä yhdysvaltalaiset oppilaat eivät elä tarpeeksi kurinalaista elämää, jotta he menestyisivät kouluissa.

(MTV3)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme