Mainos
Mainos

Timo Soini ei ehdolle EU-vaaleihin

Perussuomalaisten puheenjohtaja Timo Soini ei lähde ehdolle EU-parlamenttivaaleihin. Soini kertoo päätöksestään blogissaan.

- Asettumalla ehdokkaaksi EU-parlamenttiin menisin todennäköisesti läpi. Siitäkin huolimatta, että tekisin selväksi, etten ota paikkaa vastaan. Moraalini ja omatuntoni eivät alistu EU:n tasolle. Keskityn perussuomalaisten johtamiseen ja kansanedustajan työhöni Suomessa, kirjoittaa Soini.

Soini kirjoittaa, että hänen kutsumuksensa on tehdä politiikkaa Suomessa. Hän myös arvostelee kovin sanoin EU:n menettelytapoja saadakseen läpi EU-perustuslain. Esimerkkinä hän pitää sitä, että Irlanti pakotetaan äänestämään samasta sopimuksesta uudestaan, vaikka se jo kertaalleen hylkäsi perustuslain. Myös Ranskan ja Hollannin kielteiset kansanäänestystulokset mitätöitiin Soinin mukaan "halpahintaisesti" nimeämällä sopimus uudestaan.

Soinin epäusko Euroopan Unionia kohtaan näyttää olevan syvää.

- EU:n hautapaikkaan on jo kaivajat katsottuna. Viekkaus, vääryys ja vehkeily rakentavat aina hiekalle. Sen jyvien joukkoon ne aina hukkuvat. Suomen laki sallisi minun olevan keräämässä jättimäistä äänisaalista. En ole luonteeltani saalistaja, eikä seireenien laulu saa päätäni kääntymään, toteaa Soini "plokissaan".

(MTV3)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme