Mainos
Mainos

Timo Soini on vuoden Poliittinen eläin

Vuoden Poliittiseksi eläimeksi on valittu perussuomalaisten puheenjohtaja Timo Soini. Valinnan teki satiirisen politiikan vuosikirjan KukaMitäHähin toimitus.

Vuoden Poliittinen eläin -diplomi myönnetään ”Ison Jytkyn Isälle” Timo Soinille seuraavin kriteerein:

”Arvonimi myönnetään tunnustuksena siitä, että raakaa, animalistista, poliittista vetovoimaa tihkuva Soini on Isolla Jytkyllään aiheuttanut kohtuullista vipinää suomalaisessa puoluekentässä ja vetänyt vanavedessään eduskuntaan lauman poliitikkoja, joiden edesottamukset ovat jo ehtineet kohentaa useammankin mediatalon taloutta.

Lisää kaaosta yhteiskuntaan!”

Viime vuoden Poliittinen eläin oli Mauri Pekkarinen.

KukaMitäHäh-kirjan ovat toimittaneet Suomen Kuvalehden politiikan toimittaja Pekka Ervasti ja MTV3:n politiikan ja taloustoimituksen päällikkö Timo Haapala.

– Valinta oli tänä vuonna helppo, jopa ilmiselvä. Soini on jytkyvaalivoiton puolueelleen tuonut, eduskuntaa kertaheitolla historiallisesti muuttanut henkilö ja vuoden ylivoimaisesti näkyvin poliitikko, kertaa Haapala.

(MTV3)

Katso Saara Rantasen juttu (Kymmenen uutiset 19.10.2011)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme