Mainos
Mainos

Timo T.A. Mikkonen julkisuudesta: Se on kuin kuolemantuomio ja pysyy

Timo T. A. Mikkonen pohti Nina-vaimonsa kanssa julkisuuden hyviä ja huonoja puolia MTV3:n Huomenta Suomessa tänä aamuna.

Mikkoset ovat esiintyneet viime vuosina ahkerasti televisiossa koko perheen voimin.

Timo T. A. Mikkosen mukaan perheen poikien tuominen julkisuuteen tapahtui vääjämättä.

- Se on päätös, joka on syntynyt meistä riippumatta sen takia, että minä olen ansainnut julkisuudessa olemassaoloni 60-luvulta saakka. Minulla ei ole vaihtoehtoa. Se on kuin kuolemantuomio ja pysyy, Mikkonen sanoi aamulähetyksessä.

Nina Mikkonen korostaa, että perheen poikien eläminen julkisuudessa ei ole välttämättä pahasta.

- Ei sitä tarvitse nähdä rasitteena - sehän on myös mahdollisuus. Kuten Timo sanoi, hänen kauttansa julkisuus tulee pakostakin mukaan. Tämä on myös hyvä tapa kasvattaa pojat siihen, että miten voidaan toimita ja selvitä (julkisuudessa), sanoo Mikkola.

Omaa tuloaan julkisuuden valokeilaan Ninan Mikkola luonnehtii jopa shokiksi - ainakin alussa. Toisaalta arkeen on tullut myös uusia ja erilaisia asioita julkisuuden myötä.

- Onhan aivan erilaista elää julkisuudessa Timon kaltaisen ihmisen rinnalla, jonka julkisuusarvo on aivan huikea, Mikkola pohtii.

(MTV3)

Katso Mikkosten perheen haastattelu: (Huomenta Suomi 22.6.2011)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme