Mainos
Mainos

Tiukka lätkämatsi käynnissä – asiakkaat kerääntyvät kauppoihin katsomaan

Olympiamatseja ei malteta jättää katsomatta, vaikka juuri pelin aikana oltaisiinkin kaupoilla. MTV Uutiset vieraili Vantaan Jumbossa Suomi-Ruotsi -pelin ollessa käynnissä.

Musta Pörssi -myymälän televisioruutujen ääreen oli ensimmäisen erän jälkeen jo kerääntynyt kymmenkunta katselijaa.

– Ei meitä haittaa, vaikka jotkut tulevatkin vain katselemaan matsia myymäläämme. Tämä on hyvää jutustelua asiakkaiden kanssa, kertoo Mustan Pörssin myyjä Veli-Matti Kerola.

Kerolan mukaan edellisessä Suomi-Venäjä -pelissä myymälässä oli jopa neljäkymmentä asiakasta katselemassa.

Myös Jumbon DNA-myymälässä oli muutamia ihmisiä katselemassa peliä. Heillä myös työntekijät saavat seurata peliä, kunhan asiakaspalvelu ei vaarannu.

– Tosi iso bonus, että voi töissä katsoa peliä, kertoo myymälän työntekijä Bernhard, joka on valikoinut alleen myymälän ainoan selkänojallisen tuolin.

Kauppakeskuksen käytävillä kuljeskeli myös ihmisiä, jotka jäivät välillä katselemaan kauppojen ruuduilla pyörivää peliä.

– Odottelen seurueeni muita jäseniä, ovat kaupoissa. Mukava pysähdellä välillä katsomaan peliä. Tosi tasainen on, ei voi vielä tietää, kumpi voittaa, kertoo kauppojen ulkopuolella käyskennellyt Matti Ikonen.

Ruokakaupoissa sen sijaan oli pelin aikaan rauhallista. Citymarketin kassa Iida Manninen kertoo, että puolenpäivän jälkeen oli jopa ruuhkaa, mutta pelin alettua kauppa hiljeni täysin. 

– Kyllä harmittaa, että en päässyt katsomaan peliä. Kaupoista kantautui tänne kassallekin kyllä hurraa-huutoja, kun Suomi sai maalinsa. Toivotaan, että Suomi voittaisi - sitten ei tarvitsisi harmitella vaan voisi olla myöhemmin hymyssä suin, Manninen sanoo. 

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme