Mainos
Mainos

Tiura haukkuu Merisaloa: Jonninjoutava pyrkyri

Kokoomuksen kansanedustaja Marja Tiura vaatii Nova Group -liikemies Arto Merisalon tekemien nauhoitusten julkaisemista heti. Hän syyttää Merisaloa pyrkyriksi ja helppoheikiksi.

- Olen kertonut mitä on tapahtunut, ja nyt minä joudun puolustautumaan tällaisia jonninjoutavia pyrkyreitä vastaan. Niin kauan olen ahtaalla, kun tätä julkisuuspeliä vievät nämä politiikassa häärivät helppoheikit, Tiura sättii.

- Olen miettinyt, mitä poliitikkonaisen pitää jaksaa ja sietää. En voi muuta sanoa kuin että tuokaa äkkiä julkisuuteen ne viestit, joilla minua nyt piiskataan. Tämä on ollut minulle ja minun läheisilleni aivan hirveätä , kommentoi Tiura MTV:n uutisille

Merisalo ei kuitenkaan ainakaan vielä aio julkistaa hallussaan olevia puhelutallenteita Tiuran toiveista huolimatta.

Aamun lehdissä Merisalo kertoi avoimesti nauhoittaneensa mittavan määrän puhelinkeskusteluita eri poliitikkojen kanssa vuodesta 2006 lähtien. Merisalo uskoi nauhalle päätyneen myös keskustelun, jossa käsitellään Tiuran loikkausaikeita keskustan riveihin.

(MTV3)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme