Mainos
Mainos

Tiura kiistää huonekalulaskujen ohjaamisen vaalirahayhtiö Nova Groupille

Kokoomuksen kansanedustaja Marja Tiura siirtyy syrjään Anna Tapion koulun säätiön hallitustyöskentelystä. Tiura vahvisti asian tänään MTV:n uutisille.

- Pidättäydyn säätiössä työskentelystä siihen saakka, kunnes nämä asiat ovat selvinneet, Tiura sanoi.

Tiura ei kuitenkaan pyydä eroa, vaan jättää toistaiseksi osallistumatta esimerkiksi hallituksen kokouksiin.

- Hallitus käsittelee Tiuran asemaa kokouksessa ensi viikolla, kertoo puheenjohtaja Hannu Saarikangas.

Eilen Saarikangas kehotti Tiuraa harkitsemaan, voiko hän jatkaa hallituksen jäsenenä sen jälkeen, kun Tiuran lahjusrikosepäily tuli julkisuuteen MTV:n 45-minuuttia ohjelmassa.

Tiura kiistää sekä Iltalehden että Aamulehden tämänpäiväiset uutiset, joiden mukaan hän on ostanut huonekalukauppa Maskusta tuhansilla euroilla huonekaluja, joiden laskut on lähetetty konkurssiin ajautuneelle, vaalirahakohusta tutulle Nova Groupille.

- Minulta lähtee tänään oikaisupyyntö molempiin lehtiin liittyen heidän paikkaansa pitämättömään uutisointiin, Tiura sanoi päivällä.

Tiuraa ei tavoitettu koko eilisenä päivänä kommentoimaan uutista, eikä hän vastannut lukuisiin soittopyyntöihin. Eduskunnan käytävältä tavoitettu Tiura oli tänäänkin erittäin niukkasanainen.

- Olen sanonut kaiken olennaisen Verkkouutisten haastattelussa, minulla ei ole mitään lisättävää siihen, hän vastasi toimittajan muihin kysymyksiin.

(MTV3)

MTV:n uutiset tavoitti mediaa välttelevän Tiuran

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme