Mainos
Mainos

Tiura: Nauhat saa julkaista

Kansanedustaja Marja Tiuran (kok.) mukaan liikemies Arto Merisalon nauhoittamat puhelinkeskustelut saa julkaista. Tiura kertoo kantansa Yle Uutisille.

Merisalo kertoo nauhoittaneensa puheluita, joista hänen mukaansa paljastuisi totuus Tiuran loikkausaikeista keskustapuolueeseen.

Tiuran puolesta keskustelut saa tuoda julkisuuteen sillä ehdolla, että niitä ei leikata.

- Olen elänyt kaksi vuotta painostuksen ja uhan alla. Se on henkisesti riittävän pitkä aika. Haluan nyt oman elämäni takaisin, Tiura perustelee Ylelle.

Merisalo harkitsee nauhojen julkaisemista vasta pääsiäisen jälkeen. Hän toteaa Tiuran kommentit kuultuaan, ettei kansanedustajan lupa vaikuta hänen suunnitelmiinsa millään tavalla.

Merisalo haluaa käydä nauhat lakimiehensä kanssa rauhassa läpi, ennen kuin päättää julkaisusta. Nauhojen kuunteluun hän aikoo ryhtyä tiistaina.

Tiuran painostuspuheista Merisalo on ärtynyt.

- Haluaisin kuulla, kuka häntä on painostanut ja uhannut. Tähän mennessä jokainen meistä muista on joutunut selittelemään hänen ulostulojaan ja lausuntojaan.

(MTV3 - STT)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme