Mainos
Mainos

Tiuralle seuraaja jo huomenna

Kokoomuksen eduskuntaryhmän varapuheenjohtajan paikalta eronneelle Marja Tiuralle valitaan seuraaja jo huomisessa eduskuntaryhmän kokouksessa.

Nyt käydään keskustelua siitä, kuka on Tiuran seuraaja. Edellisissä varapuheenjohtajavaaleissa Tiuralle arvalla hävinnyt Lenita Toivakka vahvisti ehdokkuutensa eilen illalla. Omia menestymismahdollisuuksiaan hän arvioi varovaisesti.

- Eduskuntaryhmä päättää, löytyykö minulle luottamusta.

Viime varapuheenjohtajakilpaan osallistunut Raija Vahasalo on kertonut miettivänsä ehdokkuutta. Uutena nimenä käytäväkeskusteluihin on noussut Leena Harkimo, jonka uskotaan saavan kannatusta kokoomuksen naisedustajien keskuudessa.

Tiura ilmoitti luopuvansa pestistään eilen illalla.

Ravi ymmärtää

Tiuran päätös luopua eduskuntaryhmänsä varapuheenjohtajan tehtävistä saa ymmärrystä kokoomuksen ryhmäjohtajalta Pekka Ravilta.

Ravin mielestä on ymmärrettävää, että Tiura haluaa pitkään jatkuneen tuskallisen ajanjakson jälkeen itselleen ja omaisilleen rauhallisemmat olosuhteet. Hän korostaa luopumispäätöksen olleen Tiuran oma.

(MTV3 - STT)

Kommentoi

Mainos

MTV käyttää palveluissaan evästeitä tarjotakseen paremman käyttökokemuksen. Pyydämme sinua perehtymään uudistuneeseen tietosuoja- ja evästekäytäntöömme, joka on saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/tietosuoja.

Hyvä asiakkaamme, tarjotaksemme teille entistä parempaa palvelua olemme päivittäneet MTV:n palveluiden käyttöehtoja. Voitte perehtyä ehtoihin, jotka ovat saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/kayttoehdot