Mainos
Mainos

Toholammilla jälleen nuorten järkyttävä kuolonkolari

Toholammilla Keski-Pohjanmaalla on jälleen sattunut vakava kuolonkolari.

Toholammin Nisulantien varrella sattui myöhään eilen illalla moottoripyörän ulosajo, jonka yhteydessä menehtyi 10-vuotias ulkopaikkakuntalainen poika.

Ulosajossa loukkaantui vakavasti 15-vuotias Toholammilta kotoisin oleva nuorukainen, joka on toimitettu paikalta sairaalahoitoon.

Komisario Pauli Latvanen Pohjanmaan poliisista kertoo, että tutkinta ja tapahtumien selvittely on vielä täysin kesken. Yksityiskohtia onnettomuudesta ei vielä tiedetä.

Onnettomuus sattui, kun toistaiseksi tuntemattomasta syystä moottoripyörä suistui tieltä kapean soratien mutkassa.

- Järkyttävää, että samalla paikkakunnalla sattuu näin lähekkäin kaksi erittäin vakavaa kuolonkolaria, Latvanen sanoo. 

Poliisi sai tiedon tapahtuneesta eilen noin kello 23.30, sen jälkeen kun moottoripyörä ja pojat on löydetty tapahtumapaikalta. Tarkkaa onnettomuuden tapahtuma-aikaa ei tässä vaiheessa ole poliisin tiedossa.

Poliisi pyytää silminnäkijöitä ilmoittamaan mahdollisista havainnoista Pohjanmaan poliisin vihjenumeroon 029 544 0513. Poliisi tiedottaa asiasta lisää päivän kuluessa. 

Vain noin viikko sitten Toholammilla Sykäräistentiellä sattui neljän nuoren kuolemaan johtanut ulosajo. Miespuoliset uhrit olivat iältään 14-, 15-, 18- ja 21-vuotiaita. Kaikki neljä uhria olivat kotoisin Toholammilta. 

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme