Mainos
Mainos

Töihin palaava Anu Vehviläinen: Elämä kantaa

Keskustan kansanedustaja Anu Vehviläinen kirjoittaa blogissaan tuntemuksistaan aviomiehensä traagisen kuoleman jälkeen. Vehviläisen mies kuoli työpaikkansa keskusrikospoliisin pikkujouluissa marraskuussa Joensuussa.

– Viikonloppu ei koskaan toteutunut ennalta ajatellusti. Mieheni kuolema muutti viikonlopun, seuraavien viikkojen ja tietyllä tavalla koko elämänkulkumme suunnan. Me läheiset olemme viime viikot toipuneet järkytyksestä ja surusta.

– Meitä on auttanut paljon osaksemme saamamme myötätunto ja aito osanotto. Kiitän sydämestäni näistä yhteydenotoista ja viesteistä. Luotan siihen, että elämä kantaa ja voimia löytyy silloin, kun niitä eniten tarvitsee. Katson eteenpäin, Vehviläinen kirjoittaa.

Töiden pariin Vehviläinen palaa vuodenvaihteen jälkeen.

– Toivomukseni on, että te hyvät kanssaihmiset ette jännittäisi kohtaamistani. Voin melko tavalla hyvin, vaikkakin suru välillä ottaa otteeseensa. Olen kuitenkin edelleen se sama Anu, jona te olette minut oppineet tuntemaan.

(MTV3)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme