Mainos
Mainos

Töihin raahauduttiin kiltisti, vaikka juhlat venyivät pikkutunneille

Työaamu ja arki hillitsivät monen suomalaisen juhlintaa jääkiekon MM-kullan ratkettua.

On selvää, että jos ottelu olisi pelattu lauantaina, kodeissa makaisi nyt tuplasti enemmän väsynyttä mutta onnellista juhlaväkeä.

Kysyimme nettikysymyksessä, miten töihin meno onnistui kultahuuman jäljiltä? Tuloksen perusteella suomalaiset ovat melko rehtiä ja vahvalla työmoraalilla varustettua kansaa.

Lähes 50 prosenttia vastanneista kertoo saapuneensa sorvin ääreen tänään ajoissa. Toiseksi eniten, noin 20 prosenttia vastaajista kertoo myöhästyneensä hieman tai paljon töistä. 12 prosenttia kertoo pitävänsä tänään "etäpäivää", kahdeksaan prosenttiin taas oli iskenyt "äkillinen kesäflunssa" ja noin kymmenen prosenttia vastanneista kertoi olevansa vielä "pienessä maistissa" eilisen jäljiltä.

– Hyvässä kännissä olen vieläkin täällä raksalla. HYVÄ SUOMI!, Eki nimimerkillä kirjoittava kommentoi.

– Ajoissa ehdin. Parta ajamatta ja nukkumatta, ilman kankkusta kuitenkin, kirjoittaa toinen vastaaja.

MTV3:n Uutiset soitti aamulla useisiin vuokravälitysfirmoihin ja kysyi oliko MM-kulta tuonut tavallista enemmän sairauslomalaisia. Yhtiöiden mukaan töihin oli kuitenkin tultu tavalliseen tapaan.

Miten sinun töihin lähtösi onnistui - kommentoi

(MTV3)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme