Mainos
Mainos

Töihin Ylen web-kehittäjäksi - vaatimuksena epäsiisti parta, palkaksi Legoja

Yleisradion ruotsinkielinen toimitus hakee web-kehittäjää vähintään erikoisella ilmoituksella. Svenska Yle.fi haluaa tiimiinsä maailman parhaan masokistisen web-kehittäjän.

Varsinkin parta on pakollinen, jos aikoo saada paikan.

Työpaikkailmoituksessa kirjoitetaan: "Sinulla on parta, kuten useimmilla lahjakkailla kehittäjillä. Parran epäsiisteys on plussaa. Parrasta pitää olla kuvatodiste hakemuksen liitteenä. Jos olet parraton, käsittele kuvasi Photoshopilla tai vaikka tussilla."

Myös spagetin inhoaminen on plussaa. Työtä jaettaessa on ilmoituksen mukaan vahvoilla, jos Svenska Yle.fi-palvelu aiheuttaa nykyisellään raivotautikohtauksen.

Palkan lisäksi Legoja

Työstä saisi kuin saisikin palkkaa, mutta samaan pakettiin laitettaisiin myös Legopalikoita, uima-allas, ilmainen pysäköinti ja paljon vastuuta.

Kuvaan kuuluisi myös mahdollisuus hengata aitojen, erittäin hyvin hammashoidettujen julkkisten kanssa.

Työsuhde on ilmoituksen mukaa aluksi kahden vuoden määräaikaisuus. Tavoitteena on saada tuossa ajassa ruotsinkielinen palvelu kuntoon. Jos homma hoituu nopeammin, annetaan lupa kunnostaa myös suomenkielinen sivusto.

(MTV3)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme