Mainos
Mainos

Toimitusjohtaja vauvan autoon jättäneestä äidistä: Poikkeustapaus Sellon historiassa

Sellon toimitusjohtaja Matti Karlsson kertoo MTV Uutisille, että tapaus, jossa äiti jätti kolmikuisen vauvan ja kaksivuotiaan lapsen autoon mennessään hoidattamaan ripsiään kauppakeskukseen, oli hyvin harvinainen.

Sellon kauppakeskus on ollut toiminnassa kymmenen vuotta ja vartijoilla on jopa tuhansia tehtäviä kuukaudessa. Siitä huolimatta vartijat joutuvat harvoin tällaisen tilanteen eteen.

– Tämä on aivan poikkeustapaus, Karlsson toteaa.

– Kyllä tuohon tehtävien määrään monenlaista mahtuu. Enimmäkseen kuitenkin ihan tavallista kauppakeskuselämää: ihmisten opastusta ja muuta.

Sellon vartija oli löytänyt autoon jätetyt lapset ja jäänyt odottamaan vanhempien paluuta.

Kun ketään ei kuulunut ja lapset alkoivat itkeä, vartija soitti hätäkeskukseen. Lapset olivat tuolloin olleet autossa keskenään yli tunnin.

– Vartijat yrittävät pysyä ajan tasalla ja hoitaa rotia, Karlsson kommentoi toimintaa tilanteessa.

Välikohtaus sattui vuonna 2013. Hovioikeus päätti tänään pitää voimassa käräjäoikeuden aiemmin antaman tuomion heitteillepanosta ja määräsi naisen maksamaan 70 päiväsakkoa.

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme