Mainos
Mainos

Toinen eläkeryhmistä pääsi neuvottelutulokseen

Työurien pidentämisen laatukysymyksiä pohtiva Jukka Ahtelan työryhmä on päässyt varhain aamulla neuvottelutulokseen. Lopputuloksista ei kuitenkaan kerrottu vielä julkisuuteen.

Toistaiseksi ei tiedetä voidaanko Ahtelan työryhmän tulosta käsitellä erikseen vai kytketäänkö se Jukka Rantalan eläketyöryhmän tuloksiin. Rantalan työryhmä pohtii työeläkejärjestelmien rakenteellisia seikkoja. Rantalan ryhmän neuvottelujen uskotaan kestävän myöhäisempään aamuun.

Työelämäryhmän puheenjohtaja Jukka Ahtela sanoo olevansa tyytyväinen tulokseen, jota on neuvoteltu viime huhtikuusta alkaen. Ahtelan mukaan yksityiskohtia neuvottelutuloksesta kerrotaan vasta myöhemmin illalla, kun se esitellään pääministeri Matti Vanhaselle (kesk.). Ahtela haluaa myös odottaa Rantalan ryhmän tuloksia.

STTK:n pääsihteeri Leila Kostiainen ei myöskään halunnut tuoreeltaan arvioida, kuinka paljon suomalaisten työuria nyt saaduilla esityksillä saadaan pidennettyä.

(MTV3 - STT)

Kommentoi

Mainos

MTV käyttää palveluissaan evästeitä tarjotakseen paremman käyttökokemuksen. Pyydämme sinua perehtymään uudistuneeseen tietosuoja- ja evästekäytäntöömme, joka on saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/tietosuoja.

Hyvä asiakkaamme, tarjotaksemme teille entistä parempaa palvelua olemme päivittäneet MTV:n palveluiden käyttöehtoja. Voitte perehtyä ehtoihin, jotka ovat saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/kayttoehdot