Mainos
Mainos

Toinen Norjassa kadonneista löytyi kuolleena

Toisen Pohjois-Norjassa lauantaina kadonneen suomalaisturistin etsinnät jatkuvat aamulla.

Pohjois-Norjan rannikkovesillä kadonneista kahdesta suomalaismatkailijasta toinen on löytynyt kuolleena. Norjan poliisi on vahvistanut uutistoimisto NTB:lle, että Bjerkvikistä rannalta löytynyt kuollut mies oli toinen suomalaisista.

Toisen suomalaisen etsinnät keskeytettiin myöhään illalla tuloksettomina. Norjan viranomaisten mukaan niitä kuitenkin jatketaan aamulla, jolloin avuksi otetaan mahdollisesti myös lentokone.

Etsinnät aloitettiin lauantai-iltana, jolloin turistien käyttämä vene oli tavattu tyhjänä Ofotfjordenin vuonossa Narvikin lähistöllä.

Suomalaiset olivat vuokranneet talon Evenesistä ja lainanneet talonomistajalta venettä mennäkseen kalaan. Kalastusmatkalta he soittivat sukulaisilleen Suomeen ja kertoivat, että heillä oli ongelmia veneen kanssa. Sukulaiset ottivat yhteyttä paikalliseen poliisiin, ja pian tämän jälkeen kaksikon vene tavattiin Evenesin lähivesiltä.

(MTV3-STT-NTB)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme