Mainos
Mainos

Toistuuko perjantain autokaaos? Keli jälleen erittäin surkea

Liukkaus, pöllyävä lumi ja sään lauhtuminen häiritsevät yhä liikennettä. Ilmatieteen laitoksen mukaan ajokeli on nyt erittäin huono Pohjois-Pohjanmaalla ja Etelä-Lapissa. Huonosta ajokelistä kärsitään Uudellamaalla, Kymenlaaksossa, Etelä- ja Keski-Pohjanmaalla, Kainuussa sekä Keski-Lapissa.

Pelastuslaitoksen mukaan päivän vakavin liikenneonnettomuus on sattunut Uudenmaan länsiosassa Lohjalla, jossa kaksi autoa törmäsi risteyksessä Inkoontiellä kello yhdentoista jälkeen. Toisessa autossa yksin ollut kuljettaja toimitettiin helikopterilla sairaalaan. Toisessa autossa niin ikään yksin ollut kuljettaja selvisi lievillä vammoilla.

Pääkaupunkiseudulla julkinen liikenne on ollut vaikeuksissa. Useita lähijuna- ja bussivuoroja on peruttu, ja lisäksi useat vuorot ovat myöhästelleet. Helsingissä myös raitiovaunut ovat myöhästelleet ja osa linjoista on ajanut poikkeusreittejä. Myös metron vuorovälit ovat olleet tavallista pidempiä.

Viikonlopun kovien pakkasten takia kaikki I- ja K-lähijunat on korvattu N-junilla.

Kaukojunaliikenne on sujunut VR:n mukaan jokseenkin normaalisti.

(MTV3 - STT)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme