Mainos
Mainos

Toivakka pyysi anteeksi myös Facebookissa – palasi jos-sanaan

Ulkomaankauppa- ja kehitysministeri Lenita Toivakka (kok.) sanoo myös Facebookissa olevansa pahoillaan puheistaan.

Hän palaa Facebook-anteeksipyynnössään kuitenkin käyttämään jos-sanaa. Toivakka sanoi MTV:n Huomenta Suomen haastattelussa lopulta, asiaa pyöriteltyään, olevansa pahoillaan, että on johtanut puheillaan harhaan.

STT:n mukaan Toivakka kirjoittaa Facebookissa olevansa pahoillaan, jos verosuunnitteluyhtiön perustamisesta on hänen puheidensa perusteella syntynyt vääränlainen kuva tai tunne, että hän olisi pyrkinyt johtamaan harhaan.

Huomenta Suomessa hän muotoili asian näin:

– Pyydän anteeksi, jos olen johtanut harhaan roolillani sanomalla, että en ole ollut mukana. Kun asiaa katsotaan juridisessa mielessä, olin yhtiön hallituksen jäsen ja vastuussa kaikesta toiminnasta. Siinä mielessä olen pahoillani ja pyydän anteeksi, että olen johtanut tällä lauseella harhaan.

Toivakka sanoi tiistaina eduskunnassa, ettei ole ollut perustamassa yhtiötä Belgiaan verosuunnittelua varten. Tänään hän myönsi MTV:lle olevansa juridisesti vastuussa yhtiön perustamispäätöksestä.  

Näin asiat etenivät eduskunnassa toissapäivänä tiistaina. Katso video:

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme