Mainos
Mainos

Tolvanen: Eriarvoistuminen ei saa jatkua

Uudeltamaalta uutena kansanedustajana eduskuntaan nouseva rikosylikomisario Kari Tolvanen (kok) on yllättynyt läpimenostaan, mutta tietää jo, mitä aikoo kansanedustajana nostaa esiin: esimerkiksi nuorten syrjäytymisen, vanhusten itsemurhat ja väärinkäytökset ulkomaalaisasioissa.

Tolvanen toimii Helsingin poliisin väkivaltarikosyksikön johtajana ja joutuu työssään kohtaamaan joka päivä eriarvoistumisen ja yhteiskunnan varjopuolet.

- Eriarvoistuminen ei saa jatkua. Tuhansia nuoria syrjäytyy koko ajan, kun heitä ei saa saada työn tai koulutuksen piiriin.

- Lisäksi joka toinen päivä ikäihminen tekee itsemurhan, joka viikko joku nuori päättää itse elämänsä. Näistä asioista on puhuttava, ne on nostettava framille. Myös vanhustenhoitolaki on saatava nyt aikaan, Tolvanen lijaa.

Kolmenneksi asiaksi, mistä hän haluaa puhua, nousevat esiin väärinkäytökset ulkomaalaisasioissa.

- Esimerkiksi epäterveet perheidenyhdistämiset. Nämä ovat juuri niitä asioita, joista myös perussuomalaiset ovat puhuneet.

Tolvasen vaalibudjetti, 16 000 euroa, oli pieni verrattuna moneen puoluetoveriin. Tämänkin takia hän oli yllättynyt menestyksestään.

(MTV3)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme