Mainos
Mainos

Tomi Einonen nimitetty MTV Uutisten toimituspäälliköksi

MTV:n uudeksi uutislähetyksistä vastaavaksi toimituspäälliköksi on nimitetty uutispäällikkö, yhteiskuntatieteiden maisteri Tomi Einonen (44).

Tomi Einonen vastaa operatiivisesta uutispäivästä ja television uutislähetyksistä ja niiden kehittämisestä. Einonen on työskennellyt MTV Uutisissa uutispäällikkönä, tuottajana ja uutisankkurina vuodesta 1999. Einonen aloittaa tehtävässään 1.11. 2014 ja hän raportoi vastuualueestaan vastaavalle päätoimittajalle Merja Ylä-Anttilalle.

Samassa yhteydessä MTV Uutiset kokoaa kaiken sisältötuotantonsa - niin digitaalisen kuin televisio- ja radiouutisisältötuotannon - yhteen Superdeskiin, jota johtaa päätoimittaja Anu Kuistiala. Kuistiala toimii myös vastaavan päätoimittajan varamiehenä.

– Olen hyvin iloinen saadessani toimituksen johtoon vahvan ja kokeneen tv-ammattilaisen viemään tv-uutislähetyksiä uudelle aikakaudelle. Tomi Einonen on pidetty tiimipelaaja uutistoimituksessa, joten MTV Uutisten hyvä henki ja tekemisen meininki jatkuu, Merja Ylä-Anttila sanoo.

Tomi Einonen ottaa uuden pestin vastaan hyvillä mielin.

– Tiedän, että työtä riittää, mutta ammattilaisista koostuva uutisjoukkueemme innostuu uusista haasteista ja pystyy myös vastaamaan niihin.

MTV Uutisten toimituspäällikköinä jatkavat myös Jussi Eronen ja Jyrki Huotari

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme