Mainos
Mainos

Töölön konkurssista yli 4000 korvaushakemusta

Töölön Matkatoimiston konkurssiin liittyviä korvauksia hakevien yksittäisten kuluttajien määrän odotetaan kasvavan huomattavasti suuremmaksi. Yhdessä hakemuksessa saattaa olla sadankin hakijan nimet.

Puutteellisesti ja sekavasti täytetyt korvaushakemukset Töölön Matkatoimiston konkurssista teettävät ylimääräistä työtä Kuluttajavirastossa.

Tähän mennessä virastoon oli saapunut yli 4000 hakemusta, mutta yksittäisten kuluttajien määrä kasvaa huomattavasti suuremmaksi. Yhdessä hakemuksessa saattaa olla sadankin hakijan nimet.

Sekavuutta lisää, että osa kuluttajista hakee palautusta sekä Kuluttajavirastosta että konkurssipesästä. Hakemuksia ei kuitenkaan tarvitse lähettää moneen paikkaan, vaan yksi hakemus Kuluttajavirastoon riittää.

Kuluttajaviraston mukaan korvausmäärän yhteistä loppusummaa ei ole vielä laskettu. Alusta alkaen on ollut selvää, että vakuudeksi asetettu noin miljoona euroa ei riitä.

Hakemusten jättämisaika päättyy perjantaina.

(MTV3-STT)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme